fbpx
_ PERSONAL LIFE COACHING
Introductieblog

Om meer mensen te kunnen bereiken met wat ik doe, heb ik besloten van tijd tot tijd een blog de wereld in te sturen.

In deze eerste blog stel ik mezelf graag even voor.

Je krijgt deze blog omdat we in het verleden hebben samengewerkt of omdat dat ik hoop dat je ermee gediend bent.

Als je geen blogs meer wenst te ontvangen, kan je eenvoudig onderaan uitschrijven.

WIE?

Mijn naam is Gaëtan Verbruggen en mijn missie bestaat eruit mezelf en anderen zo veel mogelijk te bevrijden van de remmingen veroorzaakt door onze geconditioneerde Mind.

WAT?

In 2016 richtte ik mijn bedrijf ‘Inspiration Fields’ op, om vanuit verschillende domeinen deze missie uit te dragen. Op de vernieuwde website www.InspirationFields.com  vind je het volledige verhaal terug.

HOE?

Op de enige manier die ervoor zorgt dat er échte verandering kan plaatsvinden: namelijk door de processen bewust te maken die verscholen liggen achter ons functioneren. Vanaf we dit reactieproces doorzien, stappen we zélf in de ‘driver seat’.

Vanuit 3 pijlers: ‘Coaching, loopbaanbegeleiding en training’, bied ik trajecten aan voor zowel particulieren, bedrijven, scholen en sporters.

WAAROM?

Omdat je dankzij inzicht in het eigen functioneren, de autonomie, de kracht en de energie terugvindt die nodig is om op alle gekozen domeinen positieve veranderingen te brengen die leiden naar vervulling en geluk.

WAAR?

Hierboven zie je een foto van het kasteel waar mijn praktijkruimte gevestigd is en waar doorgaans mijn coaching & trainingen doorgaan. Het kasteel is gelegen te midden van het prachtige Mariënborgh-bos in de Doornstraat 71/b te Edegem. Vaak train ik ook op locatie en per uitzondering kan een coaching aan huis ook.

WANNEER?

Wanneer jij of iemand bij wie je me hebt aanbevolen een afspraak maakt J

-) Dit kan per mail: gaetan@inspirationfields.be, telefonisch: 0498 162 072, of door het contactformulier in te vullen op de website ‘inspirationfields.be’.

Nog vragen of opmerkingen? -) laten we contact maken!

Hopelijk tot snel.

Warme groet,

Gaëtan

DEEL DEZE POST